اجرای برنامه آموزشی جدید رشته فناوری اطلاعات سلامت از مهرماه

به گزارش وب دا برنامه جدید آموزشی رشته فناوری اطلاعات سلامت(HIT) از ابتدای مهر ماه سال جاری در دانشکده علوم پزشکی نیشابور اجرا می شود.

دکتر اباصلت برجی معاون آموزشی دانشکده با اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوه نامه  هفتاد و سومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در تیرماه 1398، برنامه جدید رشته فناوری اطلاعات سلامت از ابتدای مهر ماه سال جاری در معاونت آموزشی این دانشکده اجرا می شود.

رضا درودی، مدیرگروه رشته فناوری اطلاعات سلامت افزود: اولین برنامه آموزشی رشته فناوری اطلاعات سلامت (HIT) در سال 1388 ابلاغ شده است و در تیرماه 1398 برنامه بازنگری شده آن مصوب شد.

این عضو هیئت علمی ادامه داد: برنامه جدید شامل مشخصات کلی، سرفصل دروس و نحوه ارزشیابی می باشد و نسبت به برنامه قبلی تغییرات گسترده ای در زمینه بروز رسانی و کاربردی شدن سرفصل های دروس مرتبط با دانش بیماری شناسی و ترمینولوژی پزشکی، سیستم های اطلاعات سلامت، طبقه بندی تخصصی و نام گذاری بین المللی بیماری ها، رسیدگی و محاسبه اسناد بیمه ای، روش تحقیق، آمار و IT، لحاظ شده است.