دکتر_نعیم_آبادی.jpg

پیام تبریک دکتر ابوالفضل نعیم آبادی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت هفته سلامت.

💢 به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر نعیم آبادی ضمن تبریک هفته ملی سلامت به اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان و قدردانی از تلاش های صمیمانه مدافعان ایثارگر سلامت افزود: هفته سلامت مجالی است تا نقش و اهمیت سلامتی در ابعاد مختلف آن را بر ارتقاء کیفیت زندگی و بهزیستی، دوباره یادآور شده و برای حفظ این موهبت الهی، با مدافعان بی ادعای سلامت، همراه و هم پیمان شویم.

💢 معاون آموزشی دانشکده در ادامه بیان کرد تقارن هفته ملی سلامت با بهار دل انگیز طبیعت و بهار روح افزای رمضان، همزمانی پرمعنایی ست در دستیابی به شعار «ایجاد جهانی عادلانه تر و سالم تر».

💢 دکتر نعیم آبادی با اشاره به نقش نخبگان علمی حوزه سلامت در مهار اپیدمی درام ویروس کرونا اظهار امیدواری کرد که با هم افزایی و جهت دهی فعالیت حوزه های مختلف سلامت به سمت داشتن جامعه ای سالم تر و عادلانه تر گام برداریم.